KOBİ’ler 2. OSB’den yer istiyor

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 2. OSB alanında küçük ve orta ölçekli esnafa bin ile 3 bin metrekare arasında yeni birimler oluşturmak istediklerini söyledi.

KOBİ’ler 2. OSB’den yer istiyor

SADULLAH ORGAN

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaretinde, küçük ve orta ölçekli mobilya üreticilerinin yer sıkıntısı konusunda görüş alışverişinde bulundu. İnegöl’de bulunan küçük mobilya esnafının yer sıkıntısını dile getiren İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 2. OSB alanında küçük bir sanayi sitesi formülünde esnafa yeni alanlar oluşturmak istediklerini kaydetti.

YETERSİZ KALIYOR

Beledieye Başkanı Aktaş ise, hem ahşap İşleri Sanayi Sitesi’nin, hem de Metal İşleri Sanayi Sitesi’nin yetersiz olduğunu söyledi. İnegöl mobilya üretiminin her geçen gün arttığını dile getiren Aktaş, yeni mekanların ihtiyacı karşılaması gerektiğini söyledi. Aktaş, “Metalde ve Ağaç İşlerinde de yeni sanayi sitelerine, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler için ihtiyaç olduğu kaçınılmaz bir gerçek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X