Koç Ailesi taziyeleri kabul ediyor

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatı üzerine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç Ailesini yalnız bırakmadı.

Koç Ailesi taziyeleri kabul ediyor

Dünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 saatleri arası sürecek taziyeleri kabul etmek için ilk gün Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç Divan Oteli’ne geldi. İlk gün taziyelerini iletenler arasında, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay eski Başkanlarından İlker Başbuğ ve Yaşar Büyükanıt, işadamlarından Ali Şen ve Ali Sabancı, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, Coca Cola CEO’su Muhtar Kent, sanatçılardan Zülfü Livaneli, Emel Sayın, Ajda Pekkan ile Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de yer aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X