Koç: İsyan ediyoruz

AK Parti ile CHP heyetleri, ilk üçü Ankara Palas’ta yapılan koalisyon görüşmelerinin dördüncüsü için bu kez TBMM çatısı altında bir araya geldi.

Koç: İsyan ediyoruz

Görüşmenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç açıklama yaptı.

 

Gündemi değerlendiren Koç’un açıklamalarından satır başları şöyle:

‘Ne yazık ki her gün içimizi yakan, üzüntüye boğan haberler alıyoruz. Herkese seslenmek istiyoruz. Hangi anne-baba, insan böyle bir manzara karşısında sessiz kalabilir. İsyan ediyoruz. Millet olarak teröre çok bedeller ödedik. Bu ülkede yaşayan kimse bu ıstırabı hak etmiyor. Babasına sarılarak uyuması gereken çocuklar babalarını naaşına bakarak gözyaşı dökmesin istiyoruz.

SİYASETÇİNİN GÖREVİ

Bu bedelleri ödememek, daha beterlerini yaşamamak için en büyük sorumluluk siyasilere düşüyor. Siyaset, Türkiye bedel ödemesin diye ödemeye razı olan insanla olur. Hepimiz bu bilinçle hareket etmek zorundayız. Ekonomi alarm veriyor. İş dünyası 2015’i kaybettiğimizi açıkça söylüyor, herkes 2016’yı kaybetmekten korkuyor. Devlet kurumlarında büyük sorunlar var. Yargı, emniyet ve bürokrasinin her alanında reform gerektiği açık. Fırtınalı denizin ortasındayız, dalgalar kabarıyor ve gemi su alıyor. Hepimiz geminin içindeyiz, bedelini hep beraber ödeyeceğimizi biliyoruz. Böyle zamanda bizler küçük hesapların peşinde koşamayız. Türkiye’ye bedel ödetmeye göze alamayız. Kendi çıkarlarımızı Türkiye’ninkilerin önüne koyamayız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X