Koca Ailesi, Koskocaman Dertlerine Çare Olacak Yetkili Arıyor

Kuzey İrlanda’nın Belfast Şehri’nde Mayıs ayının ortalarında İrlanda’nın milli boksörü Eamon Magge’nin oğlu Eamon Magge Jnr’in bıçaklanarak öldürülmes…

Koca Ailesi, Koskocaman Dertlerine Çare Olacak Yetkili Arıyor

Kuzey İrlanda’nın Belfast Şehri’nde Mayıs ayının ortalarında İrlanda’nın milli boksörü Eamon Magge’nin oğlu Eamon Magge Jnr’in bıçaklanarak öldürülmesi olayından sorumlu tutularak tutuklanan Türk genci 30 yaşlarındaki Orhan Koca’dan günlerdir haber alamayan yakınları yetkililerden yardım istediler. Orhan’ın işkence gördüğünü ve hayatından endişe ettiklerini belirten Orhan Koca’nın Aydın’daki ailesi seçim dönemi dolayısıyla dertlerini kimseye anlatamadıklarını ve yetkililerin bir an öce kendilerine yardımcı olmalarını istediler. Bilindiği gibi; Mayıs ayında Kuzey İrlanda’nın Belfast Şehri’nde bıçaklanarak öldürülen Milli Boksör Eamon Magge’nin oğlu Eamon Magee Jnr’in ölümünden sorumlu tutularak hapse atılan 30 yaşlarındaki Türk genci Orhan Koca’nın ailesi olaydan haberdar oldukları 6 Haziran günü yetkililerden yardım istemişti. Kardeşinin cezaevinde işkence ile komaya sokulduğunu belirten Orhan Koca’nın ağabeyi Erhan Koca, 19 defa sorgulanmasına rağmen cinayeti Orhan Koca’nın işlediğine dair bir delil olmadığı halde kardeşinin eşinin iftirası üzerine tutuklandığını iddia etti. “TÜRKİYE’DE AŞIK OLUP MELEKETİNE GÖTÜRDÜĞÜ TÜRK ERKEĞİ İLE ARASI AÇILINCA…” Edinilen bilgiye göre, Kuzey İrlanda’dan Muğla’nın Marmaris ilçesine tatile gelen Bayan Gunni, tatili sırasında Marmaris’te yaşayan Orhan Koca’ya aşık olunca Orhan Koca ile evlenmek istedi. Evlilik için ikna ettiği Türk genci Orhan Koca’yı memleketine götüren Gunni, 3 yıl önce Orhan Koca ile evlendi ve bu evliliklerinden 3 çocukları oldu. Yaklaşık bir buçuk ay önce Gunni ile Orhan Koca’nın arası açılınca Orhan Koca, çalıştığı barda yaşamaya başladı. Olaydan bir süre sonra Belfast şehrinin Batısında bunan Summer Hill parkı yakınlarında Milli Boksör Eamon Magee Snr’nin oğlu Eamon Magee Jnr bıçaklanarak öldürülmüş halde bulununca Gurni’nin “Cinayeti eşim Orhan Koca işlemiş olabilir” yönündeki ifadesi üzerine Orhan Koca gözaltına alınmıştı. 19 defa sorgulanan Orhan Koca’nın cinayeti işlediğine dair herhangi bir delil olmamasına rağmen cezaevinde tutulduğunu belirten yakınları Orhan Koca’nın hayatından endişe ettiklerini söylediler. Suçu kardeşinin üzerine yıkmak istediklerini belirten Erhan Koca, mahkemeye şartlı tahliye için 30 bin Pound para sunduklarını mahkemnin bunu da kabul etmediğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X