Kocakovacıklılar’dan renkli sıra gecesi

Keles Kocakovacık Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel olarak düzenlediği ‘Sıra Gecesi’ni bu yıl Barış Manço Kültür Merkezi’nde organize etti.

Kocakovacıklılar’dan renkli sıra gecesi

Kocakovacıklılar’ın yanı sıra çevre köylerden ve Bursa merkezden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat ve DAĞDER Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya da hazır bulundu. 

Kuran-ı Kerim okunarak başlanan gecede daha sonra sema gösterisi düzenlendi. Katılımcıların büyük beğenisini kazanan gösterilerin ardından tiyatro oyunları sahnelendi.  Kocakovacık Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Ferik, geleneksel hale getirdikleri ‘Sıra Gecesi’nin her sene devam edeceğini belirterek, “Yoğun katılım nedeniyle çok mutlu olduk. Konuklarımızın da keyif aldığı bir gece oldu. Katkı koyan başta Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali olmak üzere herkese teşektkür ediyorum” dedi.

Bu arada gecede DAĞDER Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya ile AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verilerek Keles Bebeği hediye edildi. Gece Aşure dağtımıyla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X