Kocaman: ‘Beklentilerin üzerinde bir maç oldu’

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor karşılaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Oyuncularım gösterdikleri performansla belirgin bir şekilde galibiyeti istediklerini gösterdiler” dedi.

Kocaman: ‘Beklentilerin üzerinde bir maç oldu’

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Torku Konyaspor, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Sıcak havaya rağmen oyunu hızlandırdık. Oyuncularım gösterdikleri performansla belirgin bir şekilde galibiyeti istediklerini gösterdiler. Beklentilerin üzerinde bir maç oldu. Son 15 dakikalık periyoda kadar sahaya çok iyi yerleştik, oyunun akışını hızlandırdık. Birlikte bir şekilde galibiyeti istediğimizi gösterdik. Attığımız gol bizi maçın içinde tuttu. Son 15 dakikalık bölümde Bursaspor, iç sahada oynadığı için pozisyonlara girdi. 37 puanla ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı olmayı başardık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X