Kocaman’dan istifa açıklaması

Sahasında Denizlispor ile 0-0 berabere kalan Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman, yönetimin alacağı her türlü karara saygı duyacağını söyledi.

Kocaman’dan istifa açıklaması

Karşılaşma konuşan Kocaman, “Taraftarların maç sonunda ‘Aykut istifa’ sözlerine de cevap veren Aykut Kocaman, “Ben de taraftar olsam tribünde seslendirir miyim seslendirmez miydim o başka bir şey ama aynı şeyleri düşünürdüm. Bir yere iğneyi batırmak istiyorsan çuvaldızı önce kendime batırmaya çalışan bir insanım. Ortada bir başarı hikayesi olduğunu söylemek zor. Taraftarın bu konudaki tepkisi normal. Duygular anlamında söylemek gerekirse hem benim için hem Konyaspor için hem de Konya şehri için çokta istenen bir durum olmadığını biliyorum. Üzücü tabi. İnsanlar haklı. Yaklaşık 16-17 maçtır içerde tek galibiyet almışsa bir takım ve bu takımın en büyük bağı içerdeki maçlarsa ve takımda bunu başaramıyor ve galibiyetlerin sadece bir tanesini içeride kazanıp gerisini dışarıda kazanmışsa, böyle durumlar varsa benim düşünce yapımdaki bir insanın buna karşı çıkıp da itiraz etmesinin bir anlamı yok. İnsanlar haklı. Söyleyecek bir şey yok. Ben bu konudaki düşüncelerimi hem Çaykur Rizespor maçından sonra hem de ilk yarının son maçındaki Alanyaspor maçından sonra söylemiştim. Konyaspor Kulübü’nün bu konudaki her türlü tasarrufunu hiçbir beklentim olmadan hiçbir talebim de olmadan her şeye hazır olduğumu söylemiştim. Sadece bir takım nedenlerden dolayı kendimce böyle bir kararla ilgili hamleyi ben atmak istemedim. Hala da aynı yerdeyim. Her türlü karara saygılıyım. Hiçbir beklentim olmadan tekrar altını çiziyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X