Kocasını kıskanıp yanlışlıkla başkasını öldürdü! Müebbet isteniyor

Bursa’da eşini kıskanan ve yanlışlıkla başkasını öldüren kadın hakkında müebbet isteniyor.

Kocasını kıskanıp yanlışlıkla başkasını öldürdü! Müebbet isteniyor

Olay, 25 Ağustos tarihinde Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, kocasını kıskandığı için bir süredir sıkıntılar yaşayan Yaprak T. (25) evden aldığı pompalı tüfek ile kocası Vural T.’ye (25) ait büfeye gitti.

Eşi Vural T. ile tartışmaya başlayan bir çocuk annesi Yaprak T.’nin yanında getirdiği tüfeği ateşlemesi sonucu Haktan Çete (16) göğsünden ağır yaralandı.

112 acil servis ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çete yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından tutuklanan genç kadın cinayeti eşinin, eşi ise karısının işlediğini iddia etti. Yaprak T. tutuklanırken eşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı cinayetin ardından iddianameyi hazırladı. Genç kadın hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası isteniyor. Genç kadın, önümüzdeki günlerde Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X