Kofi kadroda

Bursaspor dün akşam saatlerinde Sivas’a gitti.

Kofi kadroda

Yenişehir havalimanında özel uçakla Sivas’a ulaşan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Paul Le Guen, genç Kofi’yi de kadroya dahil etti. Ayrıca Ricardo Faty’de bu sezon ilk kez bir deplasman maçının 21 kişilik kadrosundan yer aldı.

Profesyonel dediğin böyle olur

Ertuğrul Ersoy, “Titi, ekstra idman yaparken beni hemen çağırıyor. Eksiklerimi söylüyor, uyarılar da bulunuyor. Böyle bir isimle aynı takımda olduğum için çok şanslıyım” dedi.

Bursaspor’un genç isimlerinden Ertuğrul Ersoy, takım arkadaşı Titi’ye övgüler yağdırdı. Brezilyalı stoperin kendisine her zaman sahip çıktığını belirten Ertuğrul, “Her anlamda benim yanımda. Yemekteyken birlikte oturuyoruz. Ekstra idman yaparken beni hemen çağırıyor. Eksiklerimi söylüyor, uyarılar da bulunuyor. Böyle bir isimle aynı takımda olduğum için çok şanslıyım. Kalitesi zaten belli. Hata yapsam bile biliyorum ki arkamda Titi ve Ekong var” diye konuştu. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Sivasspor maçının zorlu geçeceğini belirten genç stoper şunları söyledi: “Sivas’a formda bir Bursaspor olarak gidiyoruz. İyi bir takımımız var. Osmanlıspor karşısında net bir galibiyet aldık. Sivasspor karşısında da aynı formu göstereceğimize inanıyorum. Hocam geçen hafta bana inandı ve forma verdi. 3-5-2′ yi seven bir teknik direktörümüz var. Zaten bana da her zaman hazır olmam konusunda uyarıda bulunuyor. Güvenini boşa çıkarmamak istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X