Köktaş, Engellilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun’da bulunan engelli dernekleri ve spor kulüplerinin başkan ve üyeleri ile kahvaltıda bi…

Köktaş, Engellilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Samsun’da bulunan engelli dernekleri ve spor kulüplerinin başkan ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği, Samsun Engelli Kadınlar Derneği, Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kubülü, Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü, Kuzey Yıldızı Engelliler Gençlik ve Spor Kulubü, Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi ve Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün başkanları, yönetim kurulu ve üyeleri ile buluşan Milletvekili Köktaş, teröre lanet okudu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. “GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR” Terörün dini, dili, ırkı, mezhebi olmadığını ifade eden Milletvekili Köktaş, “Nereden geliyorsa, insanın canına, malına kastediyorsa terör terördür. Ankara’da gerçekleşen ülkemizin, birliğini, dirliğini, kardeşliğini hedef alan terör eyleminde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi kınıyor ve lanetliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu tür olaylarda geçmişte olduğu gibi tam bir dayanışma içinde olacağımızı bir daha göstermenin vaktidir. Hükümetimizin ve ilgili bütün birimlerin bugün de dün de yarın da her zaman terör saldırıları karşısında en etkin şekilde mücadele etme kararlılığı olduğu konusunda hiç kimsenin tereddüdü olmamalıdır” dedi. “ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI” Milletvekili Köktaş konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Engelli kardeşlerimizi ötekileştiren, toplumun dışına iten, onları eve hapseden ilkel anlayışı reddederek, onlar için pozitif ayrımcılık ilkesini hayata geçirdik. Hatırlayın komşumuzun evinde engelli bir çocuğu olduğunu bilmezdik. Engellilerimiz eve hapis olmuş durumdaydı. Engelli çocuğunu evde bırakıp işe gidemeyen, çalışamayan anne ve babanın, komşusundan yardım alarak geçindiği günleri unutmadık. Çok şükür o günler geride kaldı. Engellilerimize maaş, onlara bakan ailelere de bakım ücreti AK Parti döneminde bağlandı. İşte AK Parti iktidarları döneminde sağlanan siyasi istikrar ve ekonomik ve uygulanan mali disiplin sayesinde engellilerimizin sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmeleri amacıyla başlatılan yenilikler ile önemli adımlar atıldı.” Programa AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Müge Bağ Alkan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hikmet Yücebaş, Ufuk Arif Erbil ve ilçe teşkilat üyeleri de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X