‘Kolay goller yedik’

Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Yiğit, “Takımımıza güveniyoruz. Daha yolun başındayız” dedi.

‘Kolay goller yedik’

Nevzat OKUMUŞ

TFF 3. Lig 2. Grup’ta 2017-2018 futbol sezonuna ilk kez kendi saha ve seyircisi önünde giremeyen Orhangazi Belediyespor, Bursa Minareli Çavuş Tesisleri’nde karşılaştığı Bergama Belediyespor’a 4-2 yenilmenin üzüntüsünü yaşıyor. Teknik Direktörü Zafer Yiğit, farklı yenilgiyi “Çok kolay goller yedik” şeklinde değerlendirirken, üstün oynadıkları maçta üç puan kaybeden taraf olduklarını söyledi.

ŞANSSIZLIKTA VARDI

Yiğit, “Rakibimiz kalemize dört kez geldi o pozisyonlarda da golü buldu. Maç süresi boyunca rakibimizden üstün oynadık. Karşılaşma 4-2 iken bile bizim yüzde yüz denilebilecek iki pozisyonumuz vardı. Olmadı, biraz da şansızdık. Kalecimiz de gününde değildi diye düşünüyorum. Acemice kötü gollere engel olamadık. Lig daha yeni başladı. Bizler takımımıza güveniyoruz. 4-2 mağlup olduk diye takımın kötü olduğu anlamı taşımıyor. Daha yolun başında bulunuyoruz. Adana deplasmanında Kozan Belediyespor ile oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X