Kolay maç yok

Ligin ikinci yarısına Vakıfbank maçıyla başlayacak Nilüfer Belediyespor’da Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, “İkinci yarı daha zor geçecek. Bunun için önlemlerimizi aldık” dedi.

Kolay maç yok

RECAİ UYSAL

Sezona istediği gibi başlayamasa da Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ilkyarısını 6. sırada bitiren Nilüfer Belediyespor, ikinci yarıdan da umutlu. İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda zirve mücadelesi veren Vakıfbank’a konuk olacak Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanla zorlu maça hazırlanıyor. Ligde kolay rakip olmadığı belirten Antrenör Reşat Yazıcıoğulları, “İkinci yarı daha da zorlu geçecek” dedi.

HERKES GÜÇLÜ

Ligin 2’şer aylık 2 periyottan oluştuğunu ve ilk bölümü tamamladıklarını belirten tecrübeli antrenör, “Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarı başarılı olabilmek için çok çalışmak lazım. Herkes bir takım önlemler alıyor. Tüm takımlarda iyi oyuncular var. Zor bir yarış olacak ama biz de hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bizim için bu devre avantaj olarak gözüken tek şey İstanbul dışında deplasmanımızın olmaması. Bunu da iyi kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X