Kolbeinn Sigthorsson yeniden gündemde

Bursaspor, İzlandalı golcünün işini her an bitirebilir. Yeşil beyazlılar, EURO 2016’da başarılı maçlar çıkaran ve bonservisi Fransa’nın Nantes kulübünde olan 26 yaşındaki forvet için görüşmelerini sürdürüyor.

Kolbeinn Sigthorsson yeniden gündemde

Bursaspor’da transfer harekatı tekrar start aldı. Forvette Deniz Yılmaz’ın sakatlığının ardından Sinan Bakış ve Kubilay Kanatsızkuş’tan istediği verimi alamayan, Tomas Necid’den de umudu kesen yeşil beyazlılar, İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson’u tekrar gündemine aldı. EURO 2016’da oldukça başarılı maçlar çıkaran 26 yaşındaki futbolcunun işini bu kez bitirmekte kararlı olan Bursaspor’un bu hafta transferi sonuçlandırması bekleniyor.

26 MAÇTA 3 GOL

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarla istediği tecrübeli forvetin bonservisi Fransa’nın Nantes takımında bulunuyor.  Geçtiğimiz sezonu 14. sırada tamamlayan Fransız ekibinde beklentilerin altında kalan golcü oyuncu, çıktığı 26 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırabildi. Piyasa değeri 3 milyon Euro Kolbeinn Sigthorsson’un da Fransa’da mutsuz olduğu Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

HOLLANDA’DA PARLADI

İzlanda Milli Takım formasını 44 maçta giyen ve 22 kez fileleri havalandıran deneyimli krampon daha önce Hollanda’da AZ Alkmaar ve Ajax takımlarında çıktığı 112 maçta, kaydettiği 46 gol ve 10 asistlik performansla adından söz ettirmişti. Nantes kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Sigthorsson için Bursaspor yönetiminin bonserviste indirim sağlamak için uğraş verdiği bildirildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde de İzlandalı golcüyü transfer etmek istemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X