Koltuklar çocukların

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer Belediye başkanların makamlarını çocuklara devretti.

Koltuklar çocukların

Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer Belediye başkanlık makamına çocuklar oturdu. Yıldırım Belediyesi’ni ziyaret eden Ali Rıza Bey İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileriyle sohbet eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, çocuklara Yıldırım’da yürütülen hizmetlerden haberdar olup olmadıklarını ve belediyeden beklentilerini sordu. Öğrenciler belediye hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederken Başkan Edebali’den, ağaçlandırma, yeşil alan, çocuk parkları ve oyun alanları yapılmasını istediler. 

23 Nisan tarihinin önemine değinen Başkan Edebali, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, çocuklarımıza mutlu ve başarılı yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Edebali, daha sonra temsili olarak başkanlık makamını öğrenci Kübra Nisa Başkurt’a devretti. Minik başkan, İsmail Hakkı Edebali’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, Park ve Bahçeler Müdürü’nü arayarak yeşil alanların çoğaltılarak çocuk oyun parklarının inşa edilmesi talimatı verdi.

23 NİSAN HEYECAN VERİYOR

İlk olarak Hülya Şahnaoğlu Anaokulu öğrencilerini ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, minik öğrencilerle bol bol sohbet etti. Her yıl yaşanan 23 Nisan coşkusunun, büyük küçük her yaştan insanı heyecanlandırdığını söyleyen Dündar, “23 Nisan demek çocuk demek, mutluluk demek, çocukların bayramı demek. Bu gün buraya gelerek bizlere bu sevinci bir kez daha yaşattınız.  Burasını bayram yerine çevirdiniz. Sizin hayatınızda hep bayram havasında geçsin” dedi. 

 

Başkan Mustafa Dündar, daha sonra Yusuf Köstem İlkokulu öğrencilerini makamında kabul ederek, her birini ayrı ayrı başkanlık koltuğuna oturtarak fotoğraf çektirdi. Başkan Dündar, 23 Nisan Bayramı heyecanına ortak olduğu çocukları, çeşitli hediyeler vererek uğurladı. 

BOZBEY’DEN BARIŞ MESAJI

Gelişim Atölyesi Anaokulu, Özel Saygınkent Anaokulu, Özel Yiğitalp Anaokulu Beşevler ve Konak Şubesi, Özel Egeberk Anaokulu, Özel Emine Örnek Anaokulu, Özel Bursa Kavram Okulları ve Özel Çakmak Anaokulu öğrencilerini Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki makamında ağırlayan Bozbey,  barış ve kardeşlik mesajları verdi. Gelecek nesillerin çağdaş bir toplumda yaşamaları için Nilüfer Belediyesi olarak eğitime, bilime, spora, kültür ve sanata yönelik projeleri hayata geçirdiklerini  kaydeden Bozbey, “Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi. 

Bozbey’in makamına da oturan çocuklar, arkadaşlarının istek ve önerilerine cevap verdi. Birbirinden ilginç soru ve cevapların yer aldığı ziyarette çocuklar engelliler için park, yeşil alan isterken, başkan makamına oturan öğrencilerden biri de tüm çocuklara sürpriz yumurta vaadinde bulunarak herkesi gülümsetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X