Kolu kırılan Bursasporlu futbolcu ameliyat oldu

Bursaspor’un 1461 Trabzon ile deplasmanda oynadığı maçta kolu kırılan yeni transferlerden Baran Başyiğit, Trabzon’da ameliyat oldu.

Kolu kırılan Bursasporlu futbolcu ameliyat oldu

Çift kırık tanısıyla Trabzon’da başarılı bir oprerasyon geçiren Baran’ı 1461 Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu ve Sportif Direktör Onur Çebi ziyaret etti.

1461 Trabzon FK’dan yapılan açıklamada, “Bursasporlu futbolcu Baran Başyiğit, dün oynanan maçta yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu kolundan (radius–ulna) çift kırık tanısıyla Karadeniz Medical Hastanesi’nde, Op. Dr. Cihan Uçar tarafından başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Başkanımız Celil Hekimoğlu ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi, futbolcu Baran Başyiğit ve ailesine hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştur. Baran Başyiğit’e acil şifalar diliyor, en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X