Kombinede hareket başladı

Timsah Arena’daki stantlara giden Maraton Platformu ve Ünitimsah üyeleri, 215 ve 216. Blok’tan 250 adet kombine bilet aldılar.

Kombinede hareket başladı

Bursaspor’da 2016-2017 sezonunun kombine bilet satışları kötü start alsa da taraftarlar yavaş yavaş ilgi göstermeye başladı. Takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Maraton Platformu ve Ünitimsah üyeleri, Timsah Arena’ya giderek kombineleri aldılar. 215 ve 216. bloktan şuan için 250 kombine bilet alan yeşil beyazlı taraftarlar alımların devam edeceğini söylediler. Taraftarlar, diğer grupları da biran önce kombine alarak yönetime destek olmaya çağırdılar.

İNDİRİM VAR

Kombine bilet satışları nakit, kredi kartına tek çekim ve tüm banka kartları ile Passolig kredi kartlarına 6 taksit imkanı ile yapılırken, kombineler 2016-2017 sezonundaki Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının hepsinde geçerli olacak. Tüm tribün kombinelerinde yüzde 20 aile indirimi (Baba, Anne ve Çocuk) yapılacak. Bayan kombinelerinde ve 12 yaş altı erkek çocuk kombinelerinde ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Kombine alımlarında yeni passolig alımı veya yıllık vize bedeli ise Bursaspor Kulübü tarafından karşılanıyor.

KOMBİNE BİLET FİYATLARI 

Güney Kale Arkası: 250 TL

Kuzey Kale Arkası: 250 TL

Doğu üst tribün: 400 TL 

Doğu alt tribün: 600 TL

Batı alt tribün: 1500 TL

VIP 1-2.Balkon: 2000 TL

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X