Kombinelere hücum edelim

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, camiaya kombine çağrısında bulundu. Başkan Ali Ay ise Divan Kurulu toplantısında takıma katılan isimler hakkında bilgi verdi

Kombinelere hücum edelim

BEYTULLAH SÜAT

Başkan Ali Ay ve yönetimin fedakarlıkla hizmet vermeye çalıştığını belirten Sevinç, “Kombinelere ilgi gösterelim. Kulübümüze buradan katkı sağlayalım. Küfürler artık stadyumda olmamalı. Geçen sezon 1 milyon 700 bin lira ceza ödedik. Bu bir futbolcu parası. Biz sadece takımımızı destekleyelim. Bursaspor Dergisi çıkıyor. Senede sadece 100 TL. Genç kardeşlerimiz bu işi yürütüyor. Herkesin masasının üzerinde Bursaspor Dergisi bulunmalı diye düşünüyorum. Artık toplantılarımızı yeni stadyumuzda yapacağız” dedi.

Başkan Ali Ay, Divan Kurulu toplantısında takıma katılan isimler hakkında bilgi verdi

Yenilerin maliyeti 9 Milyon Euro

Bonservis ve kiralama bedeli olarak kulübün kasasından 3 milyon Euro çıkacağını belirten Başkan Ay, “Futbolcuların kendilerine ise 6 milyon Euro ödeyeceğiz. Gidecek oyuncularla görüşmelerimiz ise sürüyor” dedi.

Bursaspor’un Olağan Divan Kurulu toplantısı dün akşam Merinos Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

88 üyenin katıldığı oturumda Başkan Başkan Ali Ay, önemli açıklamalar yaptı. İlk olarak yapılan transferler hakkında bilgi veren Başkan Ali Ay, “Geçen sezon çok zorluydu. Mümkün olduğu kadar bütçeyi kısmak istedik. Bu sene daha tecrübelendim. Transferleri en ince detayına kadar inceledik. Bu transferlere bonservis ve kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro verdik. Kendilerine ise 6 milyon Euro.. 9 milyon Euro gibi bir maliyet bindi kulübün üzerine” diye konuştu.

TWUMASİ OLMUYOR

Teknik Direktör Paul Le Guen’den övgüyle bahseden Başkan Ay, “Aslında en önemli transfer hocamız. Dünyada 10-15 hocadan birtanesi. Baştan Lucescu ismi üzerindeydik, ardından Prosinecki üzerinde durduk. Her şeyde bir hayırdır vardır. Şuanki görüntüde egosu olmayan bir hoca. Sabah 9’dan akşam 7’ye kadar çalışan bir hoca. Futbolcularıyla ilişkileri çok iyi. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder. Hocamız sağ bek istiyor. En az 1 tane de kanat oyuncusu bakıyoruz. 2 isimle görüştük. Twumasi büyük ihtimalle olmuyor. 2 gol atınca Astana kulübü satmaktan vazgeçti. Portolu Hernani’den haber bekliyoruz. Bu sezon iyi bir takım olduk. Ekoko’yu hocamız istedi. Herkes görecek çok iyi bir oyuncu” dedi.

GİDECEKLER NE OLACAK?

Kulübün şuan 170 milyon lira geliri olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, “Bunun karşılığında 170 milyon lirada gider var. Futbolculara epey para harcadık. Futbolcu maliyetleri menajerlik dahil toplamda 105 milyon lira civarı tutuyor. Futbolcu göndermek için çok uğraşıyoruz. Çok zarar etmek istemiyorum. Tomas Necid’e 200 bin Euro verdiler, bizden 900 bin Euro alıyor. Faty’i 300 bin Euro’ya satacaktık, 150 bin Euro’sunu menajeri ‘alırım’ dedi. Kendisi gitmek istemedi. Büyük ihtimalle Belçika’ya gidecek. Sercan’la ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bilal Kısa kalacak. Furkan Özçal’ın menajeriyle tekrar görüşeceğim. Bunlar sözleşmeli futbolcular. Biraz da gönül rızasıyla halletmek istiyoruz” dedi.

Stadyumun isim hakkını satmalıyız

Stadyumun isim hakkı konusunda beklentileri olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, “Stadyumun isminin olmamasını sorgulamamız lazım. Ekonomik olarak yalnız bırakılmış bir kulübüz. Dünya çapında markalarımız var. Ama maalesef stadyum ismi konusunda sınıfta kaldık. Biz çok uğraş verdik. İnşallah 2-3 ay içerisinde bir şeyler belli olur. Bir babayiğit çıkar ve isim hakkını satın alır. Bilet satmakla, loca satmakla ancak işi çevirebilirsiniz. Maalesef borcu ödeyemezsiniz. Stadyum isim hakkıyla Bursaspor’un borcu ödenir” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X