Komik olduğumu biliyordum

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy’un paylaştığı Ailecek Şaşkınız filminin galası yapıldı. Kariyerinin ilk komedi filminde oynayan Aksoy, bu yanını ortaya çıkarmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Komik olduğumu biliyordum

YENİ BİR ŞEY DENEDİM

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen ‘Ailecek Şaşkınız’ filmi, önceki akşam gerçekleşen galayla seyirciyle buluştu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le ilk kez bir komedi projesinde yer alan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, “Bir yandan biliyordum içimde böyle bir tarafım olduğunu. Bunu nerede nasıl, ne zaman ortaya çıkaracağımı merak ediyordum. Kendi kariyerim adına yeni bir şey denedim. O yüzden çok heyecanlıyım” dedi.

AHMET KURAL 15 KİLO VERDİ

Filmde fit görüntüsüyle dikkat çeken Ahmet Kural, “Benim için 10 ay öncesinden ilk defa hazırlık süreci başladı. Farklı bir şey yaptık. Ben çok mutluyum ve heyecanlıyım film için 15 kilo verdim” dedi. Bu arada rol arkadaşının açıklamasına dahil olan murat Cemcir ise “Ahmet’in verdiği 15 kilonun 7’sini ben aldım” diyerek herkesi güldürdü.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X