Komik yönümü göremiyorlar

Ekranda eli silahlı rollerde boy gösteren Gürkan Uygun, sinema ve tiyatroda komik karakterlere hayat verse de seyircinin kendisinden hep sert adamı oynamasını beklediğini söyledi.

Komik yönümü göremiyorlar

Ünal Özbay

Yeni dizisi ‘Kehribar’da da eli silahlı Orhan Yarımcalı’yı canlandıran Gürkan Uygun, TV izleyicisinin kendisinden artık bu karakteri talep ettiğini söyledi. Mesleği gereği bambaşka tiplere bürünse de iş dizi çekmeye geldiğinde fazla seçme şansı kalmadığını belirten Uygun, ‘Seyirci sizi kafasında belli bir role yerleştiriyor. Seyircinin beklentisini karşılamak gerek’ dedi. 

BEN KOMEDİ DE OYNUYORUM AMA

Bir önceki dizisi ‘Kaçak’la ‘Kehribar’ arasında geçen bir yıllık zamanda bir çok sinema filminde rol alan Gürkan Uygun, ‘Game Of Bizans’ta ve bazı tiyatro oyunlarında komedi oynasa da seyircinin bunu fark edemeden ekranda yeniden sert karakterlere döndüğünü söyledi. Uygun, ‘Ben aslında komediyle içli dışlı bir oyuncuyum. Ama insanlar bunu her zaman göremiyorlar’ diye konuştu. 

YAPABİLSEM ÇOKTAN YAPARDIM

Mesleğini çok sevdiğini söyleyen Gürkan Uygun, ‘Senaryo yazmak ya da yönetmenlik gibi bir hayalim yok. Zaten yapabilsem çoktan yazar, çekerdim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X