Komşu ile veda gecesi!

Resmi ve özel 10 maçtır bileği bükülmeyen A Milli Futbol Takımımız 2015’in son mücadelesini bu akşam 20.15’te Yunanistan ile oynayacak.

Komşu ile veda gecesi!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na doğrudan katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında bugün İstanbul’da Yunanistan ile karşılaşacak. Milli Takıma ilk kez ev sahipliği yapacak Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20.15’te başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Paolo Valeri yönetecek. 

Cuma günü deplasmanda tarihinde ilk kez karşılaştığı Katar’ı 2-1 mağlup eden ay yıldızlılar, Teknik direktörlüğünü Michael Skibbe’nin yaptığı ve 8 yıl sonra karşılaşacağı Yunanistan’ı da yenerek 2015’e galibiyetle veda etmek istiyor.

RAKİP DİBE ÇAKILDI

Resmi ve özel son 10 maçtan 8 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılarak yenilgi yüzü görmeyen, bu performansıyla da EURO 2016 biletini cebine koyan A Milli Futbol Takımımız kasım ayı FIFA dünya sıralamasında 19 basamak yükselerek, 18. sırada yer aldı. EURO 2016 Elemeleri’nde yer aldığı grubu Faroe Adaları’nın bile ardında kalarak son sırada tamamlayıp, finallerin uzağına düşen Yunanistan ise listede 37. sırada bulunuyor. Yunanistan, 4 gün önce oynanan özel maçta deplasmanda Lüksemburg’a 1-0 yenildi.

20.15 TV 8/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X