Komutandan Dündar’a veda ziyareti

Bursa’daki görev süresi dolan ve Niğde İl Merkez Jandarma Komutanlığı’na tayin olan Osmangazi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cengiz Yanık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyaretinde bulundu.

Komutandan Dündar’a veda ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın makamında gerçekleşen veda ziyaretinde konuşan Yüzbaşı Yanık, Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı görevini gerçekleştirdiği süre zarfında katkı ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Dündar’a teşekkür etti. Bursa’da çok güzel günler geçirdiğini ifade eden Yanık, “Bursa’yı hiçbir zaman unutmayacağım. Burası her zaman hatıralarımda yer alacak” dedi.

Osmangazi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cengiz Yanık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar da, Osmangazi’ye verdiği hizmetlerden dolayı Yüzbaşı Yanık’a teşekkür etti. Başkan Dündar, görev yaptığı zaman zarfında Yüzbaşı Yanık ile Osmangazi için koordineli bir şekilde çalışma yürüttüklerinin altını çizerken, Yanık’a yeni görev yeri olan Niğde’de başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Başkan Dündar, Yüzbaşı Yanık’a hatıra olarak Bursa çakısı hediye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X