Konak Belediye Meclisi Toplandı

Konak Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantılarının ilk oturumunu Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleştirildi. CHP İzmir Millet…

Konak Belediye Meclisi Toplandı

Konak Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantılarının ilk oturumunu Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleştirildi. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın da katıldığı toplantıda, Manisa’da yaşanan trafik faciasında hayatını kaybedenler anıldı. Başkan Sema Pekdaş, kazada hayatını kaybeden 13’ü kadın, 15 tarım işçimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi. Bu tür acıların artık son bulmasını dileyen Pekdaş, “Trafik kazalarının olmadığı, ucuz iş gücünün sona erdiği, herkesin özgürce, insan olarak değerli yaşadığı bir Türkiye’nin gerçekleşmesi özlemiyle hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum” dedi. Birimlerden ve komisyonlardan gelen önergelerin görüşüldüğü meclis toplantısında, Temmuz ayı teması da belirlendi. Her ayı bir temayla renklendiren ve geçtiğimiz ay ‘Kentte Gönüllü Var’ temasını belirlediklerini hatırlatan Başkan Pekdaş, bu ayın temasının da ‘Kentte Dayanışma Var’ olduğunu söyledi. ‘Kentte Dayanışma Var’ temasının Ramazan ayına uygun olduğunu da dile getiren Başkan Pekdaş, “Kentler mahallelerden, insanlardan oluşuyor. İnsanın unutulduğu, mahallenin unutulduğu bir yerde kent kimliği, kent ruhu diye bir şey kalmıyor. Dayanışmayı hatırlamamız lazım. Kaldı ki şimdi Ramazan ayı içindeyiz. Bu duyguları daha iyi hatırlamamız gerek” dedi. Temayla ilgili hazırlanan kısa filmin izletilmesinin ardından yapılan oylama sonunda ‘Kentte Dayanışma Var’ teması oy birliğiyle kabul edildi. Belirlenen tema kapsamında Konak Belediyesi’nin Temmuz ayı boyunca yapacağı tüm yazışmalarda ‘Kentte Dayanışma Var’ logosu kullanılacağı ve ay boyunca yapılacak tüm etkinliklerde de bu tema ön planda tutulacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X