Kongre yapmayacağım

Başkan Ali Ay, FİNAL’de herkesin merak ettiği soruyu yanıtladı. Eleştirilerin kendisini hırslandırdığını ifade eden Başkan Ay ‘Mayıs’ta Olağanüstü genel kurul düşüncem vardı fakat bırakmayacağım. 1,5 yıl daha buradayım. Yöneticilerle de görüşeceğim ve ben

Kongre yapmayacağım

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün akşam OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL’e telefonla bağlanarak çok önemli açıklamalar yaptı.

Daha önce Mayıs ayında Olağanüstü kongre kararı yapmayı düşündüğünü fakat bundan vazgeçtiğini belirten Başkan Ali Ay, ‘Hiçbir yere gitmiyorum, kongre kararı almıyorum. 1,5 yıl daha buradayım. Yüzde 10’luk bir kesim Ali Ay’ı nasıl gönderirim diye düşünüyor. Hakaretlere varan eleştiriler var. Bunlar beni daha çok hırslandırdı’ diye konuştu.

İSTİFALARINI İSTEYECEĞİM

1,5 yıl daha görevinin başında olduğunu belirten Başkan Ay ‘Ben bu sezon için kimseye şampiyonluk sözü vermedim. Hatalarımız var, kabul ediyorum. Ancak kötü bir mali tablo ile karşı karşıya kaldık. Yöneticilerimle yarın (bugün) toplanacağız. Benimle olmak isteyenlerle yola devam edeceğim. İstemeyenlerin de istifalarını isteyeceğim. Sorunların halledilmesi gerekiyor. Bu böyle olmaz. Bursaspor hepimizin ortak paydası. Ben de bu kulübe hizmet için buradayım’ dedi.

İVAN ERGİC KONUSU

Teknik Direktör Mutlu Topçu’ya güvendiğini de ifade eden Ali Ay şunları söyledi:

‘Hocamız 2 maçtır görev yapıyor ve bu iki karşılaşmada da eksik kaldık. Şuan için değerlendirme yapmak için erken. Kendisi çok çalışkan ve hizmet vermeye çalışıyor. Sportif anlamda ben bir başkan olarak sıkıntı yaşıyorum. Kesinlikle bir sportif direktör ile anlaşacağız. Ergiç’i davet ettim. Kendisinin 5 yıldan beri futboldan uzak olduğunu söyledi. Şubat sonunda geleceğini söyledi, bekliyoruz.’

Deniz bir özür bile dilemedi

Başkan Ali Ay, Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz’ın süresiz kadro dışı kalmadığını belirterek, ‘Kayserispor karşılaşmasında Deniz Yılmaz gördüğü kırmızı karttan sonra ne arkadaşlarından ne hocadan ne de bizden özür dilemedi. Bu yüzden kadro dışı bıraktık. Sercan Yıldırım çok güvendiğim bir oyuncuydu. Akıllanır kendini futbola verir diye düşündüm. Ödemelerini peşin yaptım. Borçlarını ödedik. Ancak Sercan geriye gitmeye devam ediyor. Deniz ve Sercan Yıldırım süresiz kadro dışı değil. Durumlarına ilerleyen haftalarda bakacağız’ dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X