Kongrenin nabzı FİNAL’de atacak

Başkan adayları Ali Ay ile Burhan Vatan bu akşamki programda Bursaspor’un geleceğiyle ilgili projelerini anlatıp, soruları yanıtlayacak.

Kongrenin nabzı FİNAL’de atacak

Bursaspor’un nabzını tutan ve büyük beğeniyle izlenen OLAY TV’nin lider programı FİNAL bu akşam yine fark yaratacak. Yeşil beyazlı kulübün bugün yapılacak olağanüstü genel kurulu için başkan adaylıklarını açıklayan Ali Ay ile Burhan Vatan programın canlı yayın konuğu olacak. Bursaspor ile ilgili proje ve düşüncelerini açıklayacak olan başkan adayları ayrıca soruları yanıtlayacak. Programda ayrıca 17 Ocak Pazar günü Trabzonspor maçıyla Timsah Arena’da ligin ikinci yarısına start verecek olan yeşil beyazlı takımdaki tüm gelişmeler de masaya yatırılacak.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Batalla ve Belluschi’nin dışında transfer istiyor mu? Boluspor ile çarşamba günü deplasmanda oynanacak kupa maçına nasıl bir kadro ile gidilecek? Yeşil beyazlı kulüpteki perde arkası gelişmeler bu akşamki programda masaya yatırılacak. OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’in yönettiği programa, Olay Medya spor yorumcuları Erdal Akçay, Beytullah Süat, Erkan Sağlık ve Cevdet Altınel yorumlarıyla renk katacak. FİNAL’i kaçırmayın.

20.30 CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X