Konser aşıkları

Model grubunun solisti Fatma Turgut’la oyuncu Kerem Fırtına’nın aşkı, Sertab Erener’in Bodrum’da verdiği konserde gün yüzüne çıktı.

Konser aşıkları

DOSTA DÜŞMANA İLAN ETTİLER

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Model’in solisti Fatma Turgut’la ‘Kiralık Aşk’ adlı dizide oynayan Kerem Fırtına’nın birliktelikleri resmileşti. İkili, Sertab Erener’in önceki akşam Bodrum’da verdiği konseri en önden izleyerek aşklarını dosta düşmana ilan etti. Konserde ikiliye, adı Sinan Akçıl’la aşk dedikodusuna karışan güzel oyuncu Müjde Uzman da eşlik etti.

MÜZİK BİZİ İYİLEŞTİRİYOR

​Konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Sertab Erener, yaptığı konuşmada ülkemizin yaşadığı zor sürece vurgu yaptı. Sanatçı, ‘Bu yıl konser vermek o kadar kolay değil. Ülkemiz ve dünya zor bir dönemden geçiyor. O yüzden yaşamamız için kültür çok önemli. Onlardan birisi de bu iletişimi kurabilmek. Birlikte şarkılar söylemek. Bence müzik bizi iyileştiriyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X