Konser değil bu bir arınma

Müziğin yaşayan efsanesi İlhan İrem, yılda bir kez verdiği Harbiye Açıkhava konserinde hayranlarıyla buluştu. Usta sanatçı konserini bir arınma seansı olarak tanımladı.

Konser değil bu bir arınma

BULUŞMALARIMIZ ALTIN DEĞERİNDE

Şarkılarıyla 70’li yıllara damga vuran müziğin yaşayan efsanesi İlhan İrem, bir yıllık aranın ardından önceki akşam yine İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu. 

 

Sanatını kendi felsefesine dönüştüren sanatçı, hayranlarına seslendiği konserde, ‘Aşık ruhlar asla pes etmeyenler. Dışarısı bitti, dışarıyı bitirdiler o yüzden bu buluşmalar altın değerinde. Bu konser değil, bu bir buluşma, arınma’ dedi.

BİLETLER GÜNLER ÖNCE TÜKENDİ

Büyük ilgi gören ‘Aşk Sensin’ isimli konserde İlhan İrem hayranları, konser biletlerin günler öncesinden tüketti. Konser boyunca her şarkı sonunda dakikalarca alkışlanan İlhan İrem, dinleyenlerine ‘Koltuklarınıza oturun, gözlerinizi kapatın, kanatlarınızı takın ve benim peşime takılın’ dedi. Sanatçı, efsane olmuş şarkılarını, Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleriyle birlikte söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X