‘Konser vereceğim mekana beni almıyorlar’

Alternatif müziğin yeni ve güçlü sesi Kalben, konser vermeye gittiği yerlerde güvenlik görevlilerinin kendisini tanımayıp, kapıda beklettiğini itiraf etti. 

‘Konser vereceğim mekana beni almıyorlar’

İbrahim Tatlıses’in şarkısı ‘Haydi Söyle’yi kendine has tarzıyla yorumladıktan sonra geniş kitlelerce tanınan alternatif müziğin başarılı sesi Kalben, Ünal Özbay’a samimi açıklamalarda bulundu.

Giderek büyüyen hayran kitlesine karşın şöhretten koşar adım kaçmaya çalıştığını belirten Kalben, “Benim için ün ve şöhret bu müziği seven bu şarkıları beraber söyleyen bir aile kurmakla ilgili. Yoksa bir konsere gittiğimizde bizi otoparktan içeri almadıkları da oluyor. Güvenlik görevlileri kapıda beni bekletip nereye geldiniz diye soruyor. Bunlar bana hoş geliyor’ dedi. 

renkli-hayatlar.jpg

ÖZGÜRLÜĞÜMÜ ÜNE DEĞİŞMEM

Verdiği konserlerde binlerce insanın şarkılarını hep bir ağızdan söylemesine karşın günlük yaşantısında, sokakta hala tanınmamanın özgürlüğünü yaşadığını söyleyen Kalben, bu durumun değişmesini de istemiyor. Kalben, ‘Ben rahatça vapura, metrobüse biniyorum, markete gidiyorum. Özgürlük kadar kıymetli bir şey yok. Şöhret özgürlüğü satın almamalı. O yüzden kendimi şanslı hissediyorum. Benim dünyam öyle bir dünya olmadığı için mutluyum’ diyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X