Konsoloslukları karıştırdılar

Çinli diye Koreli dövme olayından sonra bir skandal daha…İstanbul’da Rusya’nın hava operasyonlarını protesto etmek isteyen bir grup, binaları karıştırınca Rusya Konsolosluğu yerine aynı cadde üzerinde bulunan Hollanda Konsolosluğu önünde protesto göster

Konsoloslukları karıştırdılar

Rusya’nın düzenlediği hava operasyonunda Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri’ni hedef almasını protesto etmek isteyen kalabalık bir grup önceki akşam Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde bulunan Rusya Konsolosluğu’na yürümek istedi. Fakat göstericiler aynı cadde üzerinde bulunan Hollanda Konsolosluğu ile Rusya Konsolosluğu’nu karıştırdı ve Hollanda Konsolosluğu önünde Rusya’ya tepkilerini dile getirdiler.

KONSOLOS DUYURDU

Hollanda İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom konuyla ilgili olarak attığı ‘tweet’te, “Öfkeli Türk göstericiler sık sık bizi yakın komşularımızla karıştırıyor (Rusya Konsolosluğu). Bu gece olduğu gibi, yumurta atıyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X