Konteyner ev alev alev yandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi’ndeki bir kivi bahçesinin içinde bulunan konteyner evde çıkan yangın korkulu dakikalara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen iki katlı konteyner ev kül oldu.

Konteyner ev alev alev yandı

Olay, Yeniköy Mahallesi’nin çalılık mevki altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhangazi’nin tanınmış iş adamlarından Burak Barış Akın’a ait olan kivi bahçesinin içindeki iki katkı konteyner evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri gören komşuların haber vermesi üzerine yangın yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Giriş kapısındaki kilit kırılarak girilen bahçedeki konteyner yangınına müdahale eden itfaiye, alevleri güçlükle kontrol altına alabildi.

BAHÇIVAN ŞOK YAŞADI, KONTEYNER KÜL OLDU

Bahçe işleriyle ilgilenen bahçıvan ise yangın yerine geldiğinde şok yaşadı. Feryat eden bahçıvanı komşuları ve bahçe sahipleri sakinleştirdi. Kısa sürede alevlerin sardığı konteyner ev, itfaiyenin müdahalesiyle güçlükle söndürüldü. Yangının verdiği zarar da söndükten sonra ortaya çıktı. Üst üste olan konteynerlerin büyük bir bölümünün kül olduğu görüldü. Yangının elektrik kontağından kaynaklandığı iddia edildi.

Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X