Kontrol bizdeydi

Galatasaray karşısında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söyleyen Şamil Çinaz, ‘Seyir zevki yüksek olan bir maç oldu.

Kontrol bizdeydi

Pozisyon ve oyun olarak maçın kontrolü bizim elimizdeydi.

İlk 15 dakika çok net 4 pozisyondan yararlanamadık. Geriye düştük ama yılmadık öne geçtik ve penaltıdan şanssız bir gol yiyerek 2 puandan olduk. Bizim hedefimiz üst sıralar. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sezon sonuna kadar her maça en iyi sonucu almak için çıkacağız ve kendimizi yukarılarda bulacağımıza inanıyorum’ dedi.

Küçük detay belirledi!

Futbolda küçük detayların sonucu belirlediğini söyleyen Fernandao, ‘Bugün daha iyi oynadık ama rakibimiz penaltı ile sonucu belirledi’ dedi.

Galatasaray’a karşı etkili bir futbol ortaya koyan Jose Fernandao, oldukça zor bir maçta çok iyi bir oyun çıkardıklarını söyledi. Fernandao, ‘Galatasaray’a karşı oynamak her zaman zordur. Hele deplasmanda olunca çok daha zor olur ama biz Galatasaray’dan iyi oynadık. Futbolda maçın sonuçlarını küçük detaylar belirler. Bugün de öyle oldu ve Galatasaray penaltıdan 1 puanı kurtardı. Bütün arkadaşlarımı mücadelesi için tebrik ederim çok güzel oynadık. Benim sahada yaptığım her şey çalışmalarımın ürünü. Takımın adına en iyisini yapmak için sahada da çok çalışıyorum. Ama ben yüzde yüz hazır değilim. Umuyorum ki kendimi daha da geliştireceğim ve çok daha faydalı olacağım’ diye konuştu.

Zevk veriyoruz!

Galatasaray karşısında galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Bekir Yılmaz, ‘Çok güzel bir maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum ama kendi arkadaşlarıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten galibiyeti hak etmiştik. Biz Bursaspor olarak zaten zevk veren ve zevk aldığımız bir top oynuyoruz. Bugün çok iyi başlamamıza rağmen geriye düştük, beraberliği yakaladık ve öne de geçtik. Hatta biz 3’ü, 4’ü bularak maçı koparabilirdik ama penaltıdan golü yedik. Oralara girmeyeceğim çünkü biz sahanın içindeyiz net olarak göremedik. 10 kişi kalınca Galatasaray üstümüze gelmeye başladı ama biz yinede puan aldık. Arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X