Kontrolden çıkan araç 3 araca çarparak durabildi

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Emek Kavşağında meydana gelen kazada bir araç hurdaya dönerken 4 araçta hasar aldı.

Kontrolden çıkan araç 3 araca çarparak durabildi

Hakan GÖNÜL

Bursa Mudanya yolu merkez istikameti Emek kavşağında meydana gelen kazada aşırı sür’atli giden bir otomobil 3 araca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle bir araç savrularak bariyerleri aşıp karşı şeride geçti. Diğer 3 araç ise ağır hasar aldı. Kazada karşı şeride geçen aracın sürücüsü ağır yaralı bir şekilde olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 

Kazaya karışan diğer araçta bulunan 2 kişi yara almadan kurtuldu. Kaza sebebiyle Mudanya’dan Bursa’ya geliş istikameti geçici süre araç trafiğine kapalı kaldı.

OLAY YERİNDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kazada başka bir araçta bulunan gençlerin ailesi haber alarak olay yerine geldi. Kazaya karışan fakat yara almadan kurtulan gencin annesi olayın şokuyla göz yaşlarına boğuldu.

Annesini sakinleştiren genç ise sarılarak şoku atlatmasını sağladı. Olay sonrası trafiğe kapanan yola gelen belediye ekipleri temizlik çalışması yaparak tekrar trafiğe açtı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X