Kontroller tamam

12 gündür ligin kalan kısmı için çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da teknik ekip, futbolcular ve A Takım personeline dün ikinci kez test yapıldı.

Kontroller tamam

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen aranın ardından 50 gün sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde bir araya gelen Bursaspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, yeşil beyazlılar dün ikinci kez testten geçti.

8 Mayıs’ta yapılan ilk testte sonuçlar negatif çıkmış Bursaspor’da herkes derin bir nefes almıştı. İlk test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından rahatlayan yeşil beyazlılar, ligin 6 haftalık kısmı için çalışmalarının startını da vermişti.

GÖZLER 19 HAZİRAN’A ÇEVRİLECEK

12 gündür Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da test sonuçları bugün belli olacak.

Yeşil beyazlılar test sonuçlarının negatif çıkması durumunda yeni antrenman programıyla 19 Haziran’da başlaması planlanan TFF 1. Lig’in kalan bölümü için çalışmalarını sürdürecek.

Ligdeki son maçını en son 14 Mart’ta Boluspor ile oynayan ve 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği gibi lig 19 Haziran haftasında start alırsa Ankara’da Keçiörengücü ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X