Konur ve Burtom birleşti

Bursa’nın iki köklü sağlık kuruluşları Konur ve Burtom birleşme kararı aldı. Konur Cerrahi Tıp Merkezi artık Burtom Sağlık Grubu çatısı altında hizmet verecek.

Konur ve Burtom birleşti

1977 yılında Konur Teşhis ve Tedavi Merkezi olarak kurulan ve Bursa’nın en eski sağlık kuruluşları arasında yer alan Konur Cerrahi Tıp Merkezi Kasım 2017 yılı itibariyle Burtom Sağlık Grubu çatısı altında hizmet vermeye devam edecek.

Burtom Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıç,  konu ile ilgili yaptığı açıklamada:

“Burtom Sağlık Grubu olarak, Konur Cerrahi Tıp Merkezi yönetimine talip olarak bünyemize kattık. Konur Cerrahi Tıp Merkezi günün 24 saati; acil servis ve ambulans hizmetleri ile cerrahi alanda  anestezi ve reanimasyon, plastik ve rekontriktif cerrahi, ortopedi, beyin ve sinir cerrahisi, kardiyovasküler cerrahi, genel cerrahi, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, branşları ile dahili tıp alanda iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, nöroloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, nefroloji ve radyoloji bölümleri ile tüm branşlarda kentin sağlığına hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

PERSONEL İŞSİZ KALMAYACAK

Erol Kılıç mevcut yönetim sistemi ve personel konusuna ilişkin de “Konur Cerrahi Tıp Merkezi’nde hali hazırda hizmet veren hekim, sağlık personeli ve sağlık dışındaki bölümlerde çalışan personel, bu karardan etkilenmeksizin Burtom çatısı altında işine devam edecektir” açıklamasında bulundu.

BURTOM BÜYÜYEREK İLERLİYOR

Burtom Sağlık Grubu; tıbbi görüntüleme alanında Villabiçen, Esentepe, FSM, Heykel şubeleri ve yine bünyesinde hizmet veren Esentepe Tıbbi Laboratuvar Tanı Merkezi bulunmaktadır. Bunların dışında Dahili Tıp Merkezi olarak hizmet veren Biyofiz Nilüfer Tıp Merkezi ve Biyofiz Mudanya Tıp Merkezleri ile cerrahi alanda 2017 yılında hizmete girecek olan Burtom Özlüce Cerrahi Tıp Merkezi ve bünyesine aldığı Konur Cerrahi Tıp Merkezi’ni de ilave ederek sağlık alanında her geçen büyümeye devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X