Konuşmadan oynayacak

İranlı yönetmen Bayram Fazlı’nın ‘Yedullah’ın Güzel Cini’ isimli filminde rol alacak olan Nurgül Yeşilçay, kariyerinde bir ilki yaşayacak.

Konuşmadan oynayacak

İran sinemasına yönetmen Bayram Fazlı’yla giriş yapacak olan Nurgül Yeşilçay, ilk kez bir filmde hiç konuşmadan oynayacak. Filmde Dilaram karakterine hayat verecek olan Yeşilçay, ‘Bu filmle ben İran sinemasına ucundan kıyısından dahi de olsa gireceğim için çok mutluyum. Orada sinema sektörü ne durumda, çekimleri nasıl yapıyorlar, her şeyden önce bunu çok merak ediyorum. Kabul etmemdeki neden ilk olarak içimdeki merak’ dedi. 

SAĞIR VE DİLSİZ OLACAK

Canlandıracağı karakterin geçirdiği travmadan dolayı konuşamadığını belirten Nurgül Yeşilçay, rolünün hazırlıklarına şimdiden başladı. Yeşilçay, ‘İlk defa deneyimleyeceğim bir rol olacak. Role hazırlanırken en çok enteresan sesler çıkarmaya çalıştım. Bu da bizim bildiğimiz sesler olmamalı. Konuşmadan nasıl davranılır bunu tespit etmeye çalıştım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X