Konut kredisinde faiz indirimleri sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “faizi indirin” çağrısının ardından bankalar harekete geçti. Bazı bankalar konut kredisi faizini indirdiğini açıkladı.

Konut kredisinde faiz indirimleri sürüyor

Halkbank, konut kredisi faiz oranlarını 1-24 ay vadelerde yüzde 0,80, 25-60 ay vadelerde ise yüzde 0,89’a düşürdü.

 

Bankadan yapılan açıklamaya göre konut kredi faiz oranlarını 1-24 ay için yüzde 0,80’e, 25-48 ay için yüzde 0,89’a, 49-60 ay için yüzde 0,90’a ve 61-120 ay için yüzde 0,95’e çekti.

 

Halkbank’ın yeni konut kredisi paketi, yeni satın alınacak konutlar için kullanılacak olup kredi üst sınırı 1 milyon TL olarak belirlendi.

 

Konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, bu ürünle ev sahibi olmak isteyenler için önemli fırsatlar sunulduğunu kaydetti.

 

Halkbank olarak bugüne kadar yaptıkları açıklamalarda en büyük önceliklerinin halkın kendilerine ihtiyaç duyduğu her alanda destek vermek olduğunu anımsatan Ünal, “Sözümüzün arkasında durduk ve müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre konut sahibi olabilmeleri için sektörün en uygun faiz oranlarıyla yeni bir konut kredisi paketi hazırladık. Ev sahibi olmak isteyen tüm halkımızı yeni konut kredi paketinin avantajlarından faydalanmak üzere Halkbank şubelerine bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziraat Bankası, konutta faizi yüzde 1’in altına düşürdü

 

Ziraat Bankası, değişik vadelerdeki konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1’in altına düşürdü.

 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, konut kredisi faiz oranları, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 1-24 ay vadelerde yüzde 0,82’ye, 25-60 ay vadelerde yüzde 0,90’a ve 61-120 ay vadelerde de yüzde 0,95’e çekildi.

 

VakıfBank da faiz indirdi

 

Öte yandan, VakıfBank’da konut sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 0,80’den başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor.

 

VakıfBank tarafından yapılan açıklamaya göre, Banka, “SarıPanjur Halden Anlayan Konut Kredisi” kampanyası ile konut sahibi olmak isteyen müşterilerine 120 aya varan vade ve avantajlı faiz oranı imkanı sağlıyor.

 

Kampanya kapsamında 3-12 ay vadede yüzde 0,80, 13-36 ay vadede yüzde 0,88, 37-60 ay vadede yüzde 0,90 ve 61-120 ay vadede yüzde 0,95 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X