Konut sektörü temsilcileri ile görüşme sonrası Bakan Nebati’den İlk açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Enflasyonla Mücadele Birlikten Berekete” Programı kapsamında konut sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşme sonrası Bakan Nebati önemli mesajlar verdi.

Konut sektörü temsilcileri ile görüşme sonrası Bakan Nebati’den İlk açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörüne yönelik açıklanan destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerin kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Konut sektörü temsilcileri ile görüşme sonrası Bakan Nebatiden İlk açıklama

Bakan Nebati, “Fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz.” dedi.

Bakan Nebati, açıklamasında şunları söyledi: “Birlikten Berekete temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımız ile bir araya geldik. Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik.

Konut sektörü temsilcileri ile görüşme sonrası Bakan Nebatiden İlk açıklama

“KESİNLİKLE MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEĞİZ”

Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik.

Bu kapsamda, konut sektörüne yönelik açıkladığımız destek paketi dahil olmak üzere piyasadaki fiyatları mercek altına alarak birçok sektöre ilişkin denetimlerimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor, fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X