Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında 7 kişiye gözaltı

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına giren polis ekipleri, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk’ün de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında 7 kişiye gözaltı

Konya’da çok sayıda polis, FETÖ darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan rütbeli askeri personeli gözaltına almak için Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına girdi.

 

Ankara yolundaki 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda hareketlilik yaşanıyor. Üssün giriş ve çıkışları kamyon ve polis araçlarıyla kapatıldı. 

 

Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri, uzun namlulu silahlarla komutanlığa girdi. Polislerin, çelik yelekli olduğu görüldü. İçeriye TOMA aracı da alındı. 

 

İçeride, FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 18 rütbeli askerin olduğu belirtildi. 

 

Çok sayıda vatandaş, polise destek vermek için 3. Ana Jet Üs Komutanlığının önünde toplandı.

 

7 KİŞİ GÖZALTINDA

 

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına giren polis ekipleri, Ana Jet Üssü HarekatKomutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk’ün de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X