Konyaaltı İlçesi’nde Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi kurban satış ve kesim alanlarını da belirledi.

Konyaaltı İlçesi’nde Kurban Satış Ve Kesim Yerleri Belirlendi

Yaklaşan kurban bayramı ile birlikte hazırlıklarını sürdüren Konyaaltı Belediyesi kurban satış ve kesim alanlarını da belirledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi Belediye olarak bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, ilçe sınırları içinde 2 ayrı satış yeri, 4 ayrı kesim alanı tespit edildiğini ve bu yerlerde gerekli düzenlemelerin yapıldığını kaydetti. Başkan Böcek, “Kurban kesimi bir ibadettir. Bu ibadetin nasıl ve ne şekilde yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da bu yönde gerekli tedbirleri aldık. Halkımızın rahat, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını kesebilecekleri ortamlar oluşturduk” dedi. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesimlerinin ücretsiz yapılacağını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, toplam 35 kasabın görev yapacağı kesim alanlarının her birinde, zabıta ve temizlik görevlilerinin de gün boyunca hazır bulunacağını söyledi. Bayramın İslam alemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Böcek, şimdiden tüm Antalyalılarının Kurban Bayramı’nı kutladığını bildirdi. Konyaaltı İlçesi’nde kurban satış merkezleri Siteler Mahallesi Anadolu Caddesi no: 197 (üniversite batı çıkışı),Hurma Mahallesi Boğaçayı Caddesi no: 129 (Çakırlar yolu üzeri mermer depoları karşısı), olarak belirlenirken kurban kesim merkezleri ise Liman Mahallesi Kapalı Pazaryeri (küçükbaş), Siteler Mahallesi Kapalı Pazaryeri (küçükbaş),Pınarbaşı Mahallesi Kapalı Pazaryeri (küçükbaş),Altınkum Mahallesi Kapalı Pazaryeri ( büyük ve küçükbaş) olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X