Konya’da Süper gala

Lig şampiyonu Beşiktaş ile Türkiye Kupasının sahibi Galatasaray, Süper Kupa maçında 20.45’te kozlarını paylaşacak.

Konya’da Süper gala

Spor Toto Süper Lig’de gelecek hafta başlayacak 2016-2017 sezonu öncesi Konya bugün dev bir maça ev sahipliği yapacak. Geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Galatasaray, Turkcell Süper Kupa’yı kazanabilmek için karşı karşıya gelecek. 

Saat 20.45’te başlayacak ve ATV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Derbide dördüncü hakem olarak da Ali Palabıyık görev alacak.

     

KAPALI GİŞE OYNANACAK

Sezonun ilk derbisine sahne olacak maç kapalı gişe oynanacak. 42 bin kişi

kapasiteli Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak müsabakanın biletlerinin daha önce tükendiği açıklanmıştı. Derbiyi, Beşiktaş taraftarları doğu ve güney, Galatasaray taraftarları ise batı ve kuzey tribünlerinden seyredecek.

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Süper Kupa’da dördüncü kez sahaya çıkacak Beşiktaş, daha önce bir kez kupayı müzesine götürebildi. Yedinci kez bu organizasyonda yer alacak Galatasaray’ın müzesinde ise 4 Süper Kupa bulunuyor.

 

20.45 ATV CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X