Konya’da toplandılar

Ay yıldızlılar, perşembe günkü Uknaya maçının hazırlıklarına dün akşam yaptıkları antrenmanla start verdiler.

Konya’da toplandılar

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda Ukrayna ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı kafilesi, maçın oynanacağı Konya’da toplandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda perşembe günü saat 21.45 oynanacak karşılaşma öncesi Ramada Otel’de toplanan A Milli Takım oyuncularından Harun Tekin, Volkan Babacan, Cenk Tosun ve Olcay Şahan sabah saatlerinde tarifeli uçakla kente gelen ilk futbolcular oldu.

KOLLARI SIVADILAR

Öğle saatlerinde ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Emre Mor, Yasin Öztekin, Hakan Balta, Mevlüt Erdinç, Ömer Toprak, Enes Ünal ve Tolga Ciğerci’nin de aralarında bulunduğu bazı futbolcular tarifeli uçakla İstanbul’dan Konya’ya ulaştı.

Terim, aprondan bindiği özel araçla takımın toplanacağı otele giderken, aday kadroda bulunan bazı futbolcuların da Yüksek Hızlı Tren ile Konya’ya gelip kalacakları otele gittiği öğrenildi. Ay yıdızlılar Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Ukrayna maçının hazırlıklarına başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X