Kooperatif Market’ten 300’üncü şube Yıldırım’a

Üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in 300’ncü şubesi Yıldırım’a bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde açıldı.

Kooperatif Market’ten 300’üncü şube Yıldırım’a

DERYA DEMİR PINAR

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, açılıştaki konuşmasında Tarım Kredi’nin 17 bölge birliği, bin 618 kooperatifi ve yaklaşık 25 iştirakiyle çiftçinin hizmetinde olduğunu söyledi. Yıldırım’da 300’üncü mağazayı açtıklarını belirten Poyraz, ‘’Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer alıyor. Üretici ile tüketici arasında köprü olma noktasında yapılanmasını hızlı bir şekilde geliştirerek dönüştürüyor” dedi. Poyraz, Tarım Kredi’nin gerekli dönüşümü yaparak son 3 yılda marketçilik sektöründe de yerini aldığını vurguladı.

500 MAĞAZA HEDEFİ

Geçen yılı 162 mağaza ile kapattıklarını dile getiren Poyraz, bu sene ise mağaza sayısını 500’ün üzerine çıkaracaklarını ifade etti. Gelecek 5 yılda stratejilerinin hazır olduğuna işaret eden Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Kooperatif Marketini dünya standartlarına uygun hale getirip topluma ve çiftçiye katkı sağlamayı hedeflediklerinin altını çizdi.

KALİTELİ VE UYGUN ÜRÜNLER

Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır ise, 158 yıldır çiftçilere hizmet ettiklerine dikkati çekerek, ‘’Üretimde devamlılığı sağlarken, tüketicilerin kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşmasını sağlıyoruz” diye konuştu. Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayramali Yıldırım da, kısa sürede büyüyerek Türk çiftçisinden ürünleri alıp, sağlıklı gıda haline getirip tüketiciye sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Törene; Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı ve İl Tarım Müdürü Hamit Aygül de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X