Köpeği çelik iple astılar

Bu sabahın erken saatlerinde ajanslar Bursa Osmangazi’de yaşanan bir vahşetin haberini geçti. Haberi aşağıda okuduğunuzda olayı anlatan fotoğrafları kullanmaya yüreğimizin neden elvermediğini anlayacaksınız. Biz bu vahşeti ‘insanlığın bitti yer’ olarak yo

Köpeği çelik iple astılar

Olay Bursa’nın merkez ilçesi Osmangazi’de meydana geldi. Rottweiler cinsi köpeği bulunan A.A., öğle saatlerinde işten eve geldiğinde köpeğini yerinde bulamadı. Komşularından şüphelenen A.A., köpeğini aramaya başladı. Evin arkasındaki tarlaya giden kadın, köpeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Çelik iple boğazından asılan köpeğin can verdiğini gören A.A. gözyaşlarına boğuldu. 

Boğazından asılan Boncuk isimli köpeğin sahibesi A.A., “Onu çok seviyordum, ama kimse yar etmedi. Bunu yapanların Allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın. Ne istediniz benim Boncuk’umdan? İçeri girmezdi. Evde kimse yokken camdan bakardı. Ama ben kanını yerde koymam. Ev sahibi de olsa, mülk sahibi de olsa kanını yerde koymam. Daha çok köpek getireceğim. Burayı hayvan barınağı yapacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X