Köpeğini ararken mahsur kaldığı falezlerde bu kez yaralı bulundu!

Antalya’da daha önce falezlerde mahsur kalan trans birey Tamer A. (31), bu kez aynı bölgede yaralı bulundu. Öte yandan yaklaşık 1 saatlik operasyonla kurtarılan Tamer A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Köpeğini ararken mahsur kaldığı falezlerde bu kez yaralı bulundu!

Öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı’ndaki falezlerden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, yangına müdahale etmek istedi. Bu sırada falezlerin denize yakın bölgesindeki kayalıklarda yaralı bir kişi olduğunu görenler, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, Tamer A. olduğu belirlenen yaralıyı kurtarmak için çalışma başlattı.

Tamer A.’yı falezlerden iple yukarıya çekemeyen ekipler, deniz polisi botuna binerek kayalıklara çıktı. Ekipler, sedyeyle Tamer A.’yı bota taşıdı. Kaleiçi Yat Limanı’na götürülen Tamer A. burada bekletilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tamer A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Tamer A., daha önce de aynı bölgede köpeğini ararken falezlerde mahsur kalmış ve ekipler tarafından kurtarılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X