Köpekleri uğruna dereye atladılar!

Bursa’da gezdirmeye çıkardıkları köpekleri dereye düşünce onları kurtarmak için dereye atlayan iki kişi, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Köpekleri uğruna dereye atladılar!

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesindeki Gökdere’de meydana geldi. Fatih Fidan (38) ve Tolga Güleç, hafta sonunu fırsat bilerek köpeklerini gezdirmeye çıkardı. Dere kenarında gezdikleri sırada ‘Crispy’ adlı köpek, su içmek isterken şiddetli akan derede suya kapıldı. ‘Max’ adındaki diğer köpek ise birlikte büyüdükleri diğer köpeğin arkasından dereye atladı.

Köpeklerinin dereye düşmesinin ardından bir an bile düşünmeden suya atlayan Fidan ve Güleç, suda metrelerce sürüklendi. Ölüm tehlikesi yaşayan şahıslar, vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Güçlükle kurtarılan köpeklerin ise hafif yaralandığı görüldü. Fatih Fidan, olay yerine çağrılan ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Dereden çıkartılan ‘Max’ isimli köpek ise, kendisini kurtarmaya çalışırken yaralanan sahibi Fatih Fidan ambulansa taşınırken arkasından baktı. Fidan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Köpeklerine yaklaşık 7 yıldır baktıklarını ifade eden Tolga Güleç, “Köpeklerimiz su içerken dereye düştü. Biz de onları görünce suya atladık. Uzun bir süre sürüklendik ama sonunda kurtardık. Sonuç olarak 7 yıldır beraberiz” dedi. 

Dereye düşerek yaralanan iki köpek ise Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne kaldırıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X