Köpeklerin tedavi için kermes düzenlediler

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, ‘Kınalı’ isimli köpek ve 3 köpeğin tedavisi için gerekli 8 bin liranın elde edilmesi amacıyla kermes düzenlendi.

Köpeklerin tedavi için kermes düzenlediler

Hayvanseverlerin evlerinde hazırladığı yiyecekler, el işleri ve esnafın hediye ettiği eşyalar satışa çıkarıldı.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği, Gebze Hacı Halil Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde bulunan bir işhanında ‘Kınalı’ isimli köpek ve 3 köpeğin tedavisi için kermes düzenledi. Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Fevzi Muhammed Karabıyık, Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Cevat Altuntaş’ın katılımıyla kermes açılırken, kermeste kadınların evlerinde hazırladığı yiyecekler, el işleri, esnafın katkı sağlaması amacıyla hediye ettiği eşyalar satışa sunuldu. Pazar gününe kadar açık olacak kermesten elde edilecek gelirle köpeklerin tedavisinin yapılması planlanıyor.

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Elif Arzu Eren ‘Kınalı’ ismini verdikleri köpeğin bacağına platin takılması için 5 bin liraya, ayrıca 3 köpeğin tedavisi için de 3 bin liraya ihtiyaçlarının olması nedeniyle kermesi düzenlediklerini, kermesten elde edecekleri gelirle hayvanların tedavisini yaptıracaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X