Köpekten kaçarken, kamyonun altında kaldı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, köpekten kaçarken yola fırlayarak kamyonun altında kalan kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Köpekten kaçarken, kamyonun altında kaldı

Edinilen bilgiye göre, yürüyerek Göl yolundan Orhangazi’ye gitmek isteyen Arzu Güneri (39), kaldırımda yürüdüğü esnada sokak köpekleriyle karşılaştı. Köpeklerden kaçarken aniden yola fırlayan kadın, İ.Ş. (48) idaresindeki 16 PE 053 plakalı kamyonun altında kaldı. Kadını fark edip manevra yapmasına rağmen kazayı önleyemeyen sürücü, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kanlar içinde yerde yatan Arzu Güner’e ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan vatandaşlar yaptı. Bu sırada Orhangazi’deki 112 Acil Servis ekiplerinin görevde olmasından dolayı, olay yerine Gemlik’ten bir ambulans yönlendirildi.

Vatandaşlar ambulansın gecikmesine tepki gösterirken, yaralı kadın olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Güneri, daha sonra Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güneri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, kamyon şoförü İ.Ş.’yi gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X