Köprüden atlamak isteyen adamı Bursa Valisi engelledi

Bursa’da evine tüp alamadığı için bunalıma girip köprülü kavşakta intihara kalkışan adamı tesadüfen olay yerinden geçen Bursa Valisi İzzettin Küçük kolundan yakalayıp engelledi. Vali İzzetin Küçük’ü karşısında görünce inanmayan adam, Vali Küçük tarafından

Köprüden atlamak isteyen adamı Bursa Valisi engelledi

Edinilen bilgiye göre, eşinin istediği tüpü almaya para bulamayan M.Ç. bunalıma girip Yıldırım ilçesindeki Gökdere Köprülü Kavşağına çıkarak intihara teşebbüs etti. Köprü demirlerinden sarkıp polislerle pazarlığa başlayan M.Ç. “Yaşamak istemiyorum. Evime tüp dahi alamıyorum” dedi. 

O sırada tesadüfen olay yerinden geçen Bursa Valisi İzzettin Küçük, köprü üzerindeki adamı görüp yakın korumalarına ve şoförüne durmalarını söyledi. Makam aracından inerek intihar etmek isteyen kişinin yanına giden Küçük, bir süre konuştuktan sonra M.Ç.’yi kolundan yakaladı. İntihara kalkışan şahsı ikna ettikten sonra polis ve sağlık ekiplerine teslim eden Vali Küçük, tekrar makam aracına binerek programına devam etti.

Sağlık kontrollerinin ardından ifadesine başvurulan M.Ç.’ye valilik tarafından yardımcı olundu. Ölümden dönen şahıs ise bir gün sonra Bursa Valisi’ni makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X