Körfez Belediyesi’nden Eğitime Yardım

Körfez Belediyesi, Körfez genelindeki 57 okulun tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştirerek yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyor.

Körfez Belediyesi’nden Eğitime Yardım

Körfez Belediyesi, Körfez genelindeki 57 okulun tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştirerek yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyor. Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamayı hedefleyen Körfez Belediyesi, bölge genelindeki tüm okulların bakımından onarımına, bahçe düzenlemesinden, çatı onarımına kadar tüm eksikliklerini karşılıyor. Bölge geneli 57 okula boya desteği de sağlayan Körfez Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için yaz dönemi boyunca okullardan gelen talepleri karşılıyor. Okulların eksikliklerini gidermek için eğitime büyük yatırımlar gerçekleştiren Körfez Belediyesi, 1.5 senede 460 bin lira okullara bakım desteği sağladı. Körfez genelindeki tüm okulların tadilat, tamirat çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni eğitim-öğretim yılında, çocukların daha bakımlı ve temiz okullarda eğitim görmesini arzuladıklarını söyledi. Belediye olarak bölgedeki tüm okullara boyama çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi desteği de sağladıklarını da belirten Baran, “Bölgemizdeki tüm okullarda daha nezih bir ortamda eğitim vermesini amaçlıyoruz. Sınıflara fayans, ıslak zeminlere de kalebodur döşenip, ısıtma sistemleri kontrol ediliyor. Merdivenler ve tırabzanlar yenileniyor. Kapı, cam ve çerçeveler elden geçiriliyor. Okulların dış cepheleri de boyanıyor. Okullarımızın temizlik, çevre düzenleme, tamirat, boya ve tadilat işleri belediyemiz tarafından yapılıyor. Belediye olarak eğitime tam destek veriyoruz. Çocuklarımızın daha temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmesini istiyoruz. İnşallah yaptığımız eğitim yatırımları sayesinde, çocuklarımız daha sağlıklı şartlarda eğitim alacak ve bu güzel eğitim yuvalarımızda değerlerini öğrenen, bilen, yaşayan ve geleceğe taşıyan bir gençlik yetişecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X