Körfez’de İlk İftar Sofrası Kuruldu

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vereceği mahalle iftarlarının ilkini Yavuz Sultan Selim mahallesinde düzenledi. Körfez Belediyesi tarafında…

Körfez’de İlk İftar Sofrası Kuruldu

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vereceği mahalle iftarlarının ilkini Yavuz Sultan Selim mahallesinde düzenledi. Körfez Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca halkı buluşturmak amacıyla mahallelerde düzenleyeceği iftarların ilkini Yavuz Sultan Selim mahallesinde verdi. İftar programı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen iftar programıyla mahalledeki komşular beraber iftar yaptılar. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Baran, “Ramazan ayı birlik, beraberliği güçlendiren, dayanışmayı ve paylaşmayı artıran mübarek bir aydır. Ne mutlu bize ki bu mahallede hep birlikte iftarımızı yapabilmenin, komşuluklarımızı ve insani ilişkilerimizi güçlendirmenin, kardeşliğimizi pekiştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X