Körfez’den Ceceli geçti

Gemlik Belediyesi’nin kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği ‘Bahar Konseri’, pop müziğin güçlü sesi Mustafa Ceceli’yi ilçe halkıyla buluşturdu.

Körfez’den Ceceli geçti

CEMAL KIRGIZ

 

25 BİN KİŞİ İZLEDİ

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki konseri yaklaşık 25 bin kişi izledi. Gecede eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Mustafa Ceceli, coşkulu kalabalığı sahne performansıyla mest etti. Konserin bir bölümünde boynuna Bursaspor atkısı takan sanatçı, ‘Bursa’nın güzel ilçesi Gemlik’te olup da, Bursaspor atkısı takmamak olmazdı’ diyerek programını bu şekilde sürdürdü.

GEMLİK’E HOŞ GELDİNİZ

İki saat kaldığı sahnede darbuka ve klavye çalan Mustafa Ceceli’ye Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve AK Parti Milletvekili İsmail Aydın Türk Bayrağı tablosu, çiçek, zeytin ve zeytinyağı hediye etti. Daha sonra konuşan Başkan Aydın, Mustafa Ceceli’ye, ‘Zeytinin başkenti Gemlik’e hoş geldiniz’ dedi. Milletvekili Aydın da gençlerle gurur duyduklarını ifade etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, sanatçıya teşekkür etti.

Konserinde Bursaspor atkısı takan Ceceli, darbuka şovuyla alkışlandı.

Sanatçının hayranları açtıkları pankartlarla sevgilerini gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X